måndag 1 november 2010

14 weeks

Imorgon blir lilla tösa 14 veckor gammal :-) Hon blev 3 mån   förra veckan och det händer så vansinnigt mycket just nu!

Hon har kommit på att den egna rösten är VÄLDIGT rolig, så nu jollrar hon inte bara längre, utan nåt slags skrik som gör henne till en strålande glad liten bebis när hon märker de nya resurserna ;-)

Hon har även börjat att greppa sina nallar och stoppar allt i munnen och tar gärna våra fingrar och vill smaka på dem också när de finns i närheten.

DSC08742DSC08774

Hon har börjat att dra ihop sig till en liten räka och rulla över på sidan och rullar sedan tillbaka igen. jag har puttat henne lite extra så att hon nästan hamnar på mage och då tar hon sig tillbaka igen till rygg. Det är liite svårt att träna sånt här, hon HATAR nämligen att ligga på mage, det är nog det värsta hon vet.

Hon har även börjat att sova läänge på natten. Vi har ju vart välsignade med att hon sovit gott mellan 23-06 men nu har hon plötsligt gjort ett jättekliv, hon har sovit de senaste nätterna mellan 21-09!

Sen får hon plötsliga gråtattacker och det enda som hjälper är en napp och mammas famn, inget annat. Pappa duger inte ett rött öre, mamma ska det vara.

Nåt läskigt hände idag och det var att jag hittade en sån fästingnymf som bitit sig fast i hennes armveck!! Nu ska jag stressa över det också, det räcker inte att jag har hjärtat i halsgropen för allt annat som man kan möjligen tänkas oroa sig för…*suck*

1 kommentar:

Angelica sa...

Dem växer så snabbt! Det är roligt å se alla framsteg men det går alldeles för fort! Usch för fästingar! Jag hittade en som ännu inte hunnit bita sig fast på Silas tidigare nu i höst.