fredag 14 november 2008

Happy Feet

Jösses vad det var skönt! Fotmassage och lite filning, det var härligt. Jag har aldrig varit på fotvård innan, vilket jag borde, för jag har väldiga problem med dem. De ser väl ut som en 60årings fötter och har gjort de senaste 10 åren..

Annars var det en lugn dag, shoppade en ny pyjamas på stan också innan jag åkte hem ;) Det var behövligt då den gamla åkte i soporna för nån vecka sen, så byxorna hade ett hål stort som Gotland i bak ;)
Så det blev en ny, en rosa ;) Jag är ju inte en rosa tjej i vanliga fall, me alternativet var en svart, men då syns allt katthår, så det fick bli en rosa.

Idag hade jag tänkt baka nåt, vad vet jag inte än, sitter och glor i mina recept efter nåt gott. Jag har bakat väldigt mycket roliga saker med bovetemjölet på sistone, håller på att experimentera med en kokoskaka som jag gjorde förut, så att den blir perfekt. Blev lite torr sist, så mer vätska och kortare ugnstid ska nog göra susen.

--------------------------------------------------------

I helgen blir det lugnt, inga stora planer och det är skönt. Ska åka på tippen med lite gammal skit, och hälsa på svärisarna.. Så imorgon kväll få man väl se, blir väl dansbandskampen och en god fruktsallad =P
Vi hejar på Larz Kristerz, de är coola, och ena medlemmen, Peter, spelade ju i rockabillyband förut, som jag tyckte bra om. "Big Crow Pete and the big creek boys" tror jag de hette.

----------------------------------

Jag tänkte posta en låt, ska försöka att få igång energin lite så jag kan sätta fart med lite bakning nån gång, är lite segstartad idag..



The Reverend Horton Heat; Baddest of The Bad

---------------------------------------------------------

Nu ska jag baka lite..so long!!





------------------------------------------

1 kommentar:

Furulundskan-Bettan sa...

Men så skönt med fotvård! =) Skulle jag också behöva. Fick en ansiktsbehandling av lillasyster är jag fyllde, gäller bara att hitta en lucka för den snart! =)