måndag 25 maj 2009

Crash


Ja helgen blev trevlig, till viss del. Vi började lördagen med mysig picnic i fästningsparken. Vi hade mousserande jordgubbsvin, choklad, jordgubbar och cheesecake som vi gottade oss med ;-) Solen var framme och det var riktigt gott, nu när vi firade 1 vecka som gifta ;-) Vi fick superfina champagneglas av T's jobb, så vi hade dem med oss, Vi fick även en fin flaska champagne, men den spar vi till 1 månadsfirandet! Eller nåt annat jubileum framöver...

DSC04126



Sen åkte vi ut på cruisingen, fick chaufför och allt! Det blev jättehärligt väder, men kön i kortegen var väl mindre rolig och i en nedförsbacke fick bakomvarande bromsproblem och körde  rätt..in..i..våran..bil. BRAK sa det och en kraftig smäll i häcken. Intryckt lykta och en hel del bulor,mindre skoj. Som tur var så var det en bra kille och de skrev skaderapport på en gång (min redige man hade såklart såna papper i bilen).

DSC04160
Efter det tråkiga bestämde vi oss för att dricka lite öl ;-) Vi snurrade runt och kom hem 03:30, så vi var rätt möra igår!

Igår var vi bara hemma på dan, jag sov till typ 12, sen tyckte T jag skulle gå upp ;-) På kvällen åkte vi till hans bror och hjälpte honom med de nya sofforna!
Väl hemma blev det te och smörgås, det var gott. Jag blir ju så jäklarns hungrig dan efter.

----

Idag blir det slapp på hög nivå, ligger just nu med laptopen i knät i sängen!

So long!

Inga kommentarer: