tisdag 30 augusti 2011

Tasty Cake

Idag testade jag att göra en kaka utan mjölk och gluten, har gjort det förr i olika konstellationer men just denna var jättegod! Lite lös, men den funkade bra att ha på en tallrik och äta med sked till kaffet!

Vispade 2stora msk honung med 2 stora ägg. Sen hade jag i 1dl polenta, 1dl bovetemjöl, 1/2dl rismjöl,1/2dl kokos, 1tsk bakpulver(hade inte mer..) 25g smält mjölkfritt smör samt 1/2 dl havremjölk.

Smörjde en avlång form med olja och kokos. Hällde i smeten och strösslade sen ner färska björnbär och lingon.

In i ugnen i 175 grader i 45 min! Jag fick ha folie på sista tiden för den fick mycket färg ;-)

1 kommentar:

jessica sa...

Mmm, den ska jag prova nån dag! Här blev det äppelpaj till kvällsmat. ;-)