måndag 10 augusti 2009

Some lightning

Ja det har varit en underbar helg, jättefint väder på lördag och vi fick en massa besök! Skulle ha åkt på en liten grillträff med gamla arbetskamrater, men det blev inställt tyvärr…

Igår söndag skulle vi ha åkt in på Egg & Milk i Göteborg, det amerikanska dinerstället.. men när vi kom dit var det kö ända ut på gatan och det var folk som stog i kö där inne med maten på brickor som inte hade nånstans att sitta, så nej, vi fick byta planer.

Vi gick till Barken Viking, båten i hamnen, men där stog det på papprena att de öppnade 11:30 men när vi frågade en personal sa han att de öppnade 13.. Vi frågade i receptionen på båten en extra gång och de sa kl 12…. Vi tröttnade och gick till Nordstan och fikade ist!

---------

Sen vill jag bara ge en spark i röven (ursäkta språket) till smhi! Om alla skötte sina jobba lika dåligt så skulle inte en  &%¤  ha jobb! Som idag bokade vi av lite hjälp med målning på huset för igår kväll stog det på smhi att det skulle vara 100% molnighet och regn. Vad blev det? 25 grader varmt och sol!

Och som i lördags då det skulle bara vara soligt och nån molnighet mitt på dan..var det klar himmel hela dagen men sen  mulnade det ihop på e.m och började spöregna och åska!

Bra betalt för att gissa…

--------

Idag blir det våfflor! Jag gör våfflor på bovetemjöl, och det går super!

Plockade även blåbär idag så det blir nog lite mos av det till våfflorna idag! GÖTT!

En bra låt!

-----------

Nu ska jag ta reda på lite tvätt! So long, good luck, good bye! ;-)

2 kommentarer:

messan sa...

Väderfolk har jag slutat lita på för länge sen:)

Den här helgen blev det iaf kanonväder som tur var. Ha det bra!
Kram

Elina sa...

Vilken fin bild på er högst upp!