söndag 15 juni 2008

Springyards

Vårgårda

Ja igår bar det av till Vårgårda Nostalgifestival!
Det var väldigt trevligt och vi hade en väldans tur med vädet! Det var lite växlande molninghet, men solen tittade fram emellanåt och värmde oss. Precis när vi var inomhus och åt lite lunch, så kom det en skur! Folk sprang som yra hönor, och letade en plats att skydda sig, men det var över fort och sen så var det soligt ett tag!

Själva träffen är ett bra initiativ, men väldigt rörig! De borde ha haft nån sorts karta över vart de olika aktiviterna låg, och ALLA aktiviteter dessutom.. Vissa saker man visste fanns, som tex en frisör, han nämndes kort i en text i tidningen man fick, men inte vart han höll till eller när..

Såg en massa fina bilar såklart och jag fick mig en smärre chock när jag såg en Plymouth -41! Man ser dem inte ofta och när man gör det så blir man lika ställd varje gång! Det är min absoluta drömbil, och hoppas ju på att få tag i en sån nån dag..



På eftermiddagen ställde vi upp i deras tävling "nostalgiklädsel"! Lite pinsamt kände vi att det var när alla stod där och tittade, men det var en kul grej, och vi vann inte heller ;) Man vet ju egentligen vilken stil de gillar, och vi klassade väl inte riktigt in där.

Annars en skön dag, och en trevlig träff!

1 kommentar:

Anonym sa...

Din tur! http://devildoll666.blogspot.com/2008/06/pass-it-on.html