måndag 23 maj 2011

Pics

Lite bilder från cruisingdagen..

IMG_3682 IMG_3633 IMG_3635 IMG_3636 IMG_3661 IMG_3664 IMG_3675 IMG_3676

En mycket trevlig dag, och tjejen älskade det. Men jag är så trött på cruisingar. Det är för mycket idioter och drägg ute som förstör som inte fattar bättre än att åka ut i lastbilar med soffor på flaken, sitta och hänga i dörrsidorna på en finbil och skrika “suuupaaa” och kasta ölburkar på folk. Folk som ser ut att vara redo för krogen och som ser hela raggarkulturen/veteranbilshobbyn/rockabillystilen/vad mannuvillkalladet för nån slags supafest utan respekt för nån eller nåt. Finns två ord för sånt folk; Fy Fan. Gå hem och lägg er och dra nåt gammalt över er eller gå ut på krogen ist. Eller åk till hultsfred. Så himla trött på söndersparkade bilar, vanar med öppna dörrar med folk som hänger ut och gapar och småungar som bankar och slår på bilar i toppskick.

1 kommentar:

Anonym sa...

Har följt din blogg ett tag (dock utan att kommentera, men nu!) och kan bara instämma med ditt inlägg om cruisingar.
Gillar starkt att åka på cruisingar med våra gammelbilar, men håller med om att vanar, lastbilar mm borde hålla sig hemma.
Å så alla dessa idioter till chaufförer som inte kan stå emot "publikens" hets om att burna.
"Publiken" verkar tycka att det är superkul att stå och vråla böööörna, å så ljublar de när det blir ett rökmoln. Tror inte de är lika glada den dagen då hjulen släpper å bilen kommer farandes mot dem utan kontroll, eller om ett däck exploderar...
Nåväl, längtar trots allt till träffar som W&W, A-bombers mfl.
MVH CC (som tittar in allt som oftast)