torsdag 31 maj 2012

Forgot

Glömde iaf säga att vi var på cruisingen i Trollhättan förra helgen! Väldigt trevligt, vi var några familjer som var där, fikade på gräsmattan och tittade på bilar.Och snurrade nåt varv också ;-) Kanonväder var det också, underbart! I helgen blir det nog inget, men är liite sugen på Jokersträffen i Tidaholm 1-2 juni nu. Få se vadd et blir, troligtvis behöver vi göra lite vettigt hemma också..

Annars så kommer ju Vårgårda upp nu 9 juni..ett frågetecken på den med, inget vi planerat då jag skulle på kurs, men den blev framflyttad till hösten så då blev det ju “öppet” där. Få se.

Annars är siktet på allmagsparken på orust den 16e, ska försöka sälja lite saker där, mycket som ligger här och skräpar ;-)

 

DSC00051 (2)Busfröet åker cheva :-)

1 kommentar:

Karolina sa...

Åh, Jokers skulle jag också vilja åka till! Vill så gärna se The Troubled Three igen! Men lite långt bort om man inte vill sova över känner jag. Men man vet ju aldrig!

Have fun om du åker! Och du.. Ser du The Troubled Three måste du ta med kameran och stanna till sista låten för då brukar kläderna åka av ;)