fredag 24 augusti 2012

torsdag 23 augusti 2012

Free Time – Lone Time

Är barnfri i ett par dagar då lilla tösen åkt till mormor och vi ska hämta henne i helgen. Så det är så väldigt tyst och tomt här hemma… Har sovit länge, ätit god frukost och spelar musik, försöker att bara vila och inte gör för mycket, även om det kliar i fingrarna ;-) Har bokat en klipptid så nu ska jag strax dit.

Funderar på att hitta på nåt efter klippningen men vet inte vad får väl se!

nej ville bara visa att jag lever så här får ni en låt och hoppas ni har en bra dag :-)

 

torsdag 9 augusti 2012

A Bat Visit

ja så här såg det ut i mitt vardagsrum igår ;-) En liten stackare som på nåt vis, och när vet jag inte, tagit sig in i huset. Ena katten hittade den och sprang runt som en tok när den flaxade iväg.  Jag puttade ut katten och fick öppna fönster och dörr, och när jag fått använda hela kroppen med att vifta och dirigera den så lyckades den hitta dörren och ut i sommarnatten.

IMG_1944

söndag 5 augusti 2012

Another Road

Det blev inget A-Bombers i år alls… Vi kände på lördagsmorgon att lilla tösen nog inte pallar att stå vid backen i minst 4 timmar, så vi passade på att göra en utflykt vi inte hann med på semestern! Vi åkte till Lidköping och Nostageek, Sixtens konfektion och sen Ingas Café :-) Tog in lite snabbt vid ett traktormuseum också ;-)

Det blev en helt underbar dag med ett par vänner som var med också, och det avslutades med att vi fick fikabesök också på kvällen i en helt underbar sommarkväll. Ibland är livet bara gott!

 

IMG_1849 IMG_1771

 IMG_1780 

 IMG_1800 IMG_1786

torsdag 2 augusti 2012

A Quick Visit

Ja sommaren verkar bli en sällsam historia i år..den kommer i sporadiska dagar men där emellan är det kallt och regnigt. Häromdagen var det mulet och 12 grader, härliga juli ;-) Men idag har det iaf vart 23 och halvkklart! Så jag och tösen åkte ner till sjön och skulle bada lite, tanken var iaf att hon skulle bada ;-) men hon vågade inte , hon har aldrig riktigt badat i sjö förr, bara fotbad ;-) Men det kommer nog, får försöka att vara lite pedagogisk så kanske hon vågar ;-)

Bjuder på en bra låt och hoppas att alla har det gött, oavsett väder!