torsdag 31 maj 2012

Ms FourEyes ;-)

Ska köpa nya brillor men det är ju så svååårt! Fördelen nu är att det finns många fräcka modeller o retrostruk, men tyvärr är de lite överdimensionerade, speciellt för mig då som har litet huvud. Men har testat lite nu och troligtvis blir det dessa;

 

IMG_9917

Forgot more!

Ojoj jag hade helt glömt bort!! Jag blev ju utmanad att svara på frågor av Sandy!! Så här kommer de;

 

1. Om du fick välja en träningsform resten av livet, vad skulle det vara? -Sovning? ;-)

2. Vem är din största förebild? –Oj vad svårt. men folk som följer sina hjärtan, utan att bry sig om vad andra säger elelr tycker!

3. Vad är din drömsemester? – En i goda vänners lag. Men gärna ett somrigt sverige, gärna lite spartanskt i husvagn eller sommarstuga utan el/vatten..det är avkopplande!

4. Vad är det finaste någon gjort för dig? – Många har gjort fina saker, men när nån gör nåt bara för min skull, det är fint och det uppskattas utav hela min själ.

5. Kan du/gillar du att åka rullskridskor? -  ja det gillade jag förut, nu kan jag inte det längre tyvärr.

6. Äter du kött? -  ja, lite mycket kan jag tycka, då jag egentligen inte vill äta det, men klarar mig inte utan..

7. Hav eller skog? – Hm också svår fråga. Älskar havet med luften, ljudet och frihetskänslan. men även skogen med sin mystik, murriga dofter och insiktsfulla energier.

Forgot

Glömde iaf säga att vi var på cruisingen i Trollhättan förra helgen! Väldigt trevligt, vi var några familjer som var där, fikade på gräsmattan och tittade på bilar.Och snurrade nåt varv också ;-) Kanonväder var det också, underbart! I helgen blir det nog inget, men är liite sugen på Jokersträffen i Tidaholm 1-2 juni nu. Få se vadd et blir, troligtvis behöver vi göra lite vettigt hemma också..

Annars så kommer ju Vårgårda upp nu 9 juni..ett frågetecken på den med, inget vi planerat då jag skulle på kurs, men den blev framflyttad till hösten så då blev det ju “öppet” där. Få se.

Annars är siktet på allmagsparken på orust den 16e, ska försöka sälja lite saker där, mycket som ligger här och skräpar ;-)

 

DSC00051 (2)Busfröet åker cheva :-)

tisdag 29 maj 2012

Mother’s Day

Mors dag avlöpte och jag fick en fin ny radio :-) Den ska jag ha ute på altanen när vädret tillåter, med långfrukost och melodikrysset eller sommarpratarna ljudandes ifrån.

 

IMG_9846Finns hos Clas Ohlson. Finns även som blommig variant!

torsdag 24 maj 2012

Summer Break

Ja sommaren kom som i ett trollslag och så gick det från +8 och regn till +26 och klarblå himmel. Det var inte direkt vad man hade väntat sig.

I helgen var vi iaf på kungälvscruisingen, och det var trevligt, men det var bara typ 12 grader och småregnade mellan varven, inte så mysigt. Men vi åkte runt lite och hade ett par medresenärer också, så det var himla skoj. annars har det väl inte hänt så mycket, jag pysslar med mitt och planerar lite inför mitt framtida arbetsval och att våga starta företag. det är inte bara en process i papper och myndigheter, ,det är ju även en mental process och att våga helt enkelt, att känna att man kan, att man faktiskt klarar av det. men det fixar jag ;-)

Denna veckan har jag och tösen bara njutit och myst i solen och en ny liten pool har inhandlats till damen, mycket uppskattat. min lilla daM är ju ett litet busfrö med den ständiga glimten i ögat, men också med järnvilja och många bestämda åsikter. men vi har oftast väldigt kul och snart fyller hon ju 2 år!! Herrgud vad tiden går!

Tänkte skriva att jag inte kommer att skriva så ofta, då jag helt enkelt inte har så mycket att skriva om, men det har jag ju skrivit typ varenda gång i det sista så det skippar jag ;-)

 

IMG_9571

tisdag 8 maj 2012

yeah, another

center>
Rösta på mitt bidrag i tävlingen Style your shoe på shoestyle.se!




(testade en till..men är lite besviken på urvalet av alternativ...) Men rösta gärna! ;-) Skor för 10.000kr, vilken kvinna säger nej till det???

Fun to Try



Rösta på mitt bidrag i tävlingen Style your shoe på shoestyle.se!

lördag 5 maj 2012

I’m Alive!!

Jodå jag lever, men det är knappt ;-) nej men det har varit lite mycket i det sista så orken tryter. det har vart urinvägsinfektioner, magsjuka, förkylningar som avlöst varandra bara rent mental trötthet. Så blogga är inte nån prioritet även om jag ibland får upp fina ideer och tips jag vill dela med mig utav..

Nu börjar ju sommaren närma sig och man vill ju planera massa skoj. fast som småbarnsförälder kan man ju inte åka på allt, och orken räcker ju inte till allt heller, men lite har vi iaf planerat in!

 

  • 19/5 Cruising Kungälv
  • 16/6 Allmagsparken, Orust
  • 29,30 /6 Hultsfreed hayride

 

Så början är iaf planerad, känns bra! Ska börja med att renovera köket också, men det får bli i höst, detta året ska vi bara ha skoj och inte göra en massa måsten.