måndag 30 april 2012

The Weekend at Bella’s

Det regnade ganska mycket när vi kom, men det lättade upp eftersom och natten blev nästan ljummen! En mycket trevlig kväll blev det och vi var alla supernöjda med mat, lokalen och rummen! Dit ska vi åka fler gånger!

 

 

 DSC00062 DSC00068

 DSC00075 DSC00080

 DSC00115 DSC00084

 DSC00104 DSC00111

torsdag 26 april 2012

What a Weather

ja vilket väder. hela april har regnat bort känns det som. Fast rätt skönt endå att våren inte startade i mitten på mars som det såg ut som först med 20 grader och blommor i varje hörn, nu har det pausat sig lite. Liite varmare hade man kanske kunnat önskat sig, men men, våren kommer, förr eller senare ;-)

Imorgon får vi packa och göra färdigt för att åka till Bella’s Place i Bromölla på lördag morgon. Kl 07:00 ska vi intälla oss hos vännerna som står för bil denna gång. Men självklart i finbil ;-) Chevrolet –59 får jag åka, i tjejbilen ;-) Gubbarna åker cadillac ;-)

Hoppas ni får en fin  helg!

onsdag 25 april 2012

Oops

Jättesöt klänning som jag hade köpt direkt om det inte vore för det fantastiska priset..burr..nästan 3500kr! Finns hos Zalando..

måndag 23 april 2012

fredag 20 april 2012

Wishing

 

Ingen vidare video till denna, men delar den endå. Min tös älskar denna och headbangar när denna låten spelas i bilen ;-)

Red

Jag köpte dessa röda byxor från Ellos häromdagen! De ser inte mycket ut för världen på bild, men de är jättefina! Höga i midjan, rätt tighta och klämde ihop rätt bra ;-) Passar nog kanonfint med mina Studebaker-skor ;-) (kommer nog en bild på dem) Det är bara ett par skor jag har som en sommarfavorit :-) men de är röd/vit-rutiga iaf och  hoppas att jag kommer att känna mig snygg i den kombon i sommar :-)

måndag 16 april 2012

Bellas

Nästa helg åker vi till Bellas Place i Bromölla :-) Ska ha en liten tripp med vänner och lämna tösen hos hennes farmor. Kommer nog bli en supertrevlig lördagskväll tror jag! Inget superband eller så, utan vi är ett gäng som bokat in oss och ska ta oss nån öl ihop och äta lite mat och bo på motellet bara.

Bilder har jag lånat från deras hemsida.

fredag 13 april 2012

Weekend Fun

Denna helgen jobbar gubben så det händer väl inte så mycket, men ska åka en snabbis på en festighet lördag kväll iaf. Bjuder på mig själv idag och hoppas ni får en underbar helg!

knappis

Wrong Got Right

Ja jag bommade sist när jag köpte kaffe, kom hem med hela bönor..suck tänkte jag, “hur löser vi detta?”

Så kom jag ju på att jag faktiskt har en kaffekvarn, men som iaf hela min ägandetid har stått som prydnad ;-) Så nu fick den bekänna färg och det gick faktiskt jättebra! Jag är ju ingen kaffeexpert så jag antar att vår vanliga halvdåliga bryggare inte gjorde kaffet till sin rätt, men det var ju helt klart nåt helt annat med nymalet kaffe!!

Rekommenderas om du aldrig testat!

 

kaffekvarn

torsdag 12 april 2012

H and M

 

 

En härlig vårkollektion som har underbara pasteller och andas 60tal :-) Inget jag själv direkt vill ha (jo klänningen..) men man blir glad av färgerna tycker jag!