onsdag 29 februari 2012

Webshops

Oj vad det hoppar upp nya affärer på nätet som säljer vintage, retro och rockabilly-attiraljer nu! Verkar som att det ligger i tiden verkligen!

Fick tips av Missretro.se att de lottar ut valfri klänning! Inte dumt alls!! Så hoppa in på DENNA länken så kan du också vara med om du vill :-)

söndag 26 februari 2012

Party Party

DSC09864  DSC09839

 DSC09844

 

Det var en jättekul kväll med superbra band och man träffade underbara människor :-)

fredag 24 februari 2012

So Wonderful!

Idag har jag och tösen vart ute och luftat oss på en liten promenad bara här ute på vår lilla väg. Underbart! Bar mark, fågelsång, porlande vatten och sol som stretade lite mellan disen.

vår12(2) vår12(3)

 vår12(4) vår12

onsdag 22 februari 2012

Substitute

Nu har de iaf hittat ett till band, när nu JD McPherson inte kunde komma till Hulsfreed Hayride. Mycket bra val, inte hört direkt så mycket från dessa, men kanoners, gillar verkligen denna!

 

 

Annars flyter livet på i sakta mak, laddar inför helgen rock på Stala Bygdegård :-) Sonny Rogers, det kommer att bli kanooon! Ska bara komma på vad jag ska ha på mig, haha ;-) Det kommer ju troligen pics på söndag, vad annars ;-D

måndag 20 februari 2012

Spring?

Åh vad jag vill ha vår nu! Fågelsång, solljus och slippa massa vinterkläder på tösen ;-) Men jag fick tulpaner av min man häromdagen och så har det regnat massor och vart en del sol, så snön är på väg bort! Hoppet spirar! ;-)

IMG_8117

IMG_8079

torsdag 16 februari 2012

Booked!

Nu är biljetterna bokade och klara, Hultsfreed Hayride here we come! Ska bli kanonkul!

Sen händer det mer skoj saker, ska få agera fotomodell också, men när var hur, det får ni reda på senare ;-)

Bjuder på en låt med en grupp som ska spela på Hayride, och ha en skön kväll!!

 

tisdag 14 februari 2012

*GAAH*

Hade precis tänkt beställa biljetter, för JD McPherson skulle spela i år på Hultsfreed Hayride. Lyckan var total men så kom det precis ut att, tyvärr hade han avbokat… Nu spelar endå fortfarande, vad jag vet, ett annat av mina favoritband, Ray Collins Hot Club, så det blir nog ett biljettköp endå! Mike Bell & Belltones och Hi-Winders är inte kattskit det heller ;-)

Happy Valentines Day

 

Kärleken borde firas varje dag på året. Vi borde ta mer hand om varandra och älska mer än att överdriva en gång om året.. Men visst är det trevligt att vi har en liten högtid till att fira det vackraste som finns! Men det har väl blivit lite överdrivet jippo kan tyckas.

Ibland känns det som att folk i överlag är fruktansvärt egoistiska, egocentriska och oempatiska, men när det kommer högtider ska ska det översvämmas med diverse presenter, blommor och vänliga ord, som kanske inte alltid är menade 100%, mest mer som i stundens “måste”.

Ta nu hand om varandra och tänk på vilka du har kär, varje dag!

fredag 10 februari 2012

torsdag 9 februari 2012

Exciting!

Kanske har jag en till skoj sak på g, men kan inte berätta något än! men roligt blir det nog absolut om det blir av :-)

Känns som att allt bara rasslar på här, massa kul och spännande händer mig just nu! Lycklig & Glad.

 

Har inget speciellt att blogga om för tillfället, går ju kurs just nu och är extremt självupptagen nu, hinner inte med sånt jag brukar! men jag ska bjuda på en skön låt!

 

Ha en underbar vinterdag!

söndag 5 februari 2012

On My Way

Ja nu är jag på gång, nu har jag påbörjat en liten utbildning som tar mig vidare mot målet och att i ett senare skede starta eget företag :-) Äntligen så kanske jag får arbeta med något jag brinner för, och det i sig är ju ren lyx! Inte alla som får det! Så idag är jag mycket glad och uppåt och drömmer stora drömmar :-)

Helgen försvann, vette sjutton vart den tog vägen! Egentligen skulle maken ha vart ut på galej men han ändrade sig när han fick lite oväntat besök av en vän han inte pratat med på länge så det blev en skön hemmakväll ist.

I veckan händer det en del, kurs, sjukhusbesök och så får jag besök av en ny vän! Jättespännande!

Ha en fortsatt skön söndag!