måndag 30 januari 2012

More Fun Soon!

Ja slutet på februari ska vi ut på galej igen!

Kanonband så det förslår! Många år sedan jag såg Sonny Rogers, men fasen vad bra det är! Ett av mina absoluta favoriter. Hoppas de kör låtarna från de gamla skivorna också :-) Green Krytonite har ju ett grymt ös, så det kommer nog också bli grymt.

söndag 29 januari 2012

Fun!

Helgen blev väldigt trevlig! Några tråkiga missar, men i det stora hela var det en mycket mysig och rolig helg :-) Banden var superbra och träffade mycket trevliga människor!

Baymoore

southernAces 

  PatCMiller

 bumblebees

 cheese2

onsdag 25 januari 2012

What to Wear??

Ja nu är det nära och nu börjar klädångesten ;-) Vad ska man ha på sig?? Svårt att bestämma sig tycker jag..ska man ha klänning? Kjol? Röd eller svart? Eller jeans och en top? Eller i en sopsäck? ;-D Har lite ont i ryggen just nu så jag är liite orolig över hur morgondagens Ullaredsresa gör med den..vill ju inte vara helt däckad när vi ska på hotell..Meeeen jag brukar överleva, bara att bita ihop. Man brukar ju alltid känna sig piggare med go musik och fina kläder.

Det som stressar mest är att jag inte har några skor.. alla skor jag köpt i det sista har vart för stora! Vet inte om fötterna krympt, men jag brukar alltid ha 37, men nu är det tydligen för stort..Har 2 par jag kan välja mellan men då krymper garderoben till ett fåtal outfiter.

 

Ja jag veeet! Visst är det ett otrooligt jobbigt dilemma jag har??? ;-D

 

tisdag 24 januari 2012

Give Me

Denna underbara kjol !! Den skulle sitta fint!

Finns hos Daisy Dapper!

måndag 23 januari 2012

Countdown

Jiiihooo! Nu är det bara att räkna ner inför fredags baluns ;-) Då blir det Rockabilly Mayhem för hela slanten! Bo på hotell, lyssna på skön musik, träffa folk och få äta hotellfrukost…mm…. Och jag struntar i min diet för här ska ätas, haha! Ska bli så mysigt att få dra iväg med maken och bara ha det mysigt!

Tösens mormor ska passa och de kommer nog ha en jättetrevlig kväll/natt/förmiddag ihop! Hon kommer förresten ner redan på onsdag och vi kommer troligen ta oss en tur till Ullared på torsdag också. men ska bara handla lite och se till att vila mycket för inget kul om jag är helt slut när vi ska ut på skoj!

Är inne i en fin fas just nu, planerar inför framtiden och planerar att gå lite kurser för att sedan öppna eget! Spännande! Få se hur det blir!

Jag bjuder på en god låt denna vackra vinterdag! So long!

 

söndag 22 januari 2012

Finally Snow

Vi har inte haft nån snö än i vinter som legat mer än 24 timmar så det blev så ljust och fint nu! Vi var ute lite idag i solen och åkte pulka, det var trevligt!

IMG_7853

lördag 21 januari 2012

I’m Alive

Jo jag lever men det är knappt ;-) Har trasslat med diverse smärtor hela veckan och är rätt trött så inte nåt bloggsug. Bjuder på en låt iaf! Ha en skön lördagskväll!

 

 

söndag 15 januari 2012

Calm Sunday

Idag fick jag en sovmorgon och lugn dag av min käre make som tog en tur iväg med tösen. Så jag vaknade 1145 och klev sakta upp ur sängen, gjorde en bra frukost och satte mig o soffan och slappade ett tag. Lite surfande och nu ska jag väl plocka i ordning lite. men inget slitgöra, för idag är det VILA som gäller. Har haft lite trassel med smärtor i det sista som tärt på mig.

 

Lyssnar just nu på god musik och ska göra det tills jag plockat färdigt, så ska jag lägga mig på soffan igen ha det gott!

 

fredag 13 januari 2012

Gorgeous

Underbar klänning hos Vivien of Holloway! I denna skulle man känna sig riktigt glamorös!

tisdag 10 januari 2012

I’ll Get By

Louise nya singel är skitbra tycker jag!

söndag 8 januari 2012

Over

Julen över för denna gången! men det står ju inte på förrän den är här igen.

Nu får man blicka fram mot våren, värmen och ljuset! Inte fy skam det! och vi har en del skoj att se fram emot, en del roliga partyn och sånt, mycket trevligt!

Denna helgen kändes faktiskt rätt lång, fastän den kändes kort nu när det blev söndag.. Men vi har pysslat här hemma, druckit lite vin, ätit tacos och pannkakor och hälsat på vänner :-) Funderade på ett sista ryck med lite julmat, men njä, det blev inget sånt, men tror att jag ska griljera en liten bit skinka och stuva grönkål idag, det blir kanon :-)

På återseende!

onsdag 4 januari 2012

Shrimpy Soup

Gjorde ett ihopkok igår, och det blev en lyckad räksoppa :-)

 

Koka upp bitar av 3 stora morötter med 3 potatisar med vatten så det täcker i 20 min. Stek under tiden upp finhackad gul lök, en pressad vitlök och 5 färska champinjoner i bitar i smör tills det fått fin färg på medelvärme.

Häll i en stor burk med majs i morot/potatiskoket och låt dem bli kokta nån minut. Mixa sedan alltihop till en slät fin smet och salta, peppra och ha i en tsk sambal oelek. Ha sedan i det stekta och låt det koka upp. Häll sedan i ca 2dl tinade eller färska räkor och ställ åt sidan. Servera :-)

 

IMG_7717

Quick Fix

Ja jag gjorde en lite snabbt. behöver lite feedback. Funkar det såhär? Borde jag ändra nåt?

Under Construction

Håller på att ändra lite och försöka få till en ny header..så nu ser det ut så här ett tag :-)

måndag 2 januari 2012

From Fat to Thin

IMG_7712Äntligen är tjockisen borta och vi har fått den nya tunna tvn :-)

My Year 2011

Jag har jättesvårt att minnas vissa saker. Närminnet är helkass, just när det gäller vad jag själv gör och säger. Och detta med att sammanfatta sitt år, jösses, jag kommer inte ihåg nåt specifikt så där på stört..men visst, några saker ploppar upp medan jag skriver. Jag prövar med en liten sammanfattning..

 

2011

  • Tösen fick åka på sin första cruising
  • Vi var på semester på Böda camping och blev filmade (som tur var inte kom med i TV)
  • Vi hade ettårskalas för tösen
  • Makens bror gifte sig med sin kärlek och vi fick komma på bröllopet, med mysig fest i deras hem
  • Varit på en del roliga fester och tillställningar
  • Vi fick äntligen vårt badrum! Att få duscha och tvätta inne var en härlig upplevelse! ;-)
  • Vi har byggt vidare på huset, 1,fått in fönster i vardagsrummet, 2,där vi även fått in ny tv med möbel, och lampa i taket och 3. fått tak & räcke på altanen
  • vart i Ullared 4ggr, bla 2 ggr med härliga vänner!
  • Fått uppleva makalös utveckling av min dotter.

söndag 1 januari 2012

Happy New Year!

Första dagen på nya året. Känns så…vanligt ;-) nej men visst, ett nytt år, nya möjligheter, men varje ny dag är en ny möjlighet att skapa nåt nytt, göra en förändring, uppnå nya mål.

Nyårsafton spenderades hemma med vänner på besök och jag fixade och donade med maten hela dagen. Ingen speciell stass egentligen heller men klart man fick klä upp sig lite, även om man bara är hemma. Vi sköt iväg några raketer och skålade i jordgubbsvin vid tolvslaget och hamnade i säng vid 0230. Jag fick sova till 11:30, skööönt ;-)

Nya året kommer att börja med lite inbokade sjukhusbesök, men inte mer än det vanliga nästan. men nu längtas det till Rockabilly Mayhem i trollhättan 27/1 för det kommer nog att bli en höjdare!

Ha det så gott!

 

 

 IMG_7640 IMG_7677