torsdag 28 juli 2011

Tip

Bra skiva med flera rykare!

10

Tror jag var på nr 10 denna gången! Tog ett par bilder för att visa vad som händer…

DSC09708 DSC09704 DSC09705 DSC09706

1 Kaffet. 2. Nålen. 3.Pumpen. 4.Utsikt.

måndag 25 juli 2011

Vacation Pics

IMG_4686 IMG_4680 IMG_4794 IMG_4732 IMG_4791 IMG_4875 IMG_4845 IMG_4950 IMG_4931

Cute

Handukar fråm H&M

Back Home

Då var man hemma i vardagen igen. Känns både skönt och aningens tomt. Haft en vecka på Öland med aktiviteter hela dagarna och nu när man sitter här ensam när tösen sover lunch, så känns det oerhört tyst.

Mycket trevligt har vi haft det, men en sak är lite jobbig. Vi bodde ju på Böda sand, och vi bokade våra platser strax innan de visade serien på tv, och vi började att ångra oss när vi fick se den.. Men vi tänkte att det blir nog trevligt endå och de kanske inte är där och fimlar preciis när vi är där.

MEn såklart hade de sett oss och fick tag på ett nummer och ringde och frågade om de fick filma oss. Och de tackade ja.. Jag och gubben  var inte där då, hade de ringt mig hade jag sagt nej, det är så säkert.

Men de kom och filmade i 2 omgångar. usch säger jag bara. De ställde frågor som man inte riktigt hade tänkt sig och svaren blev bara dumma och lät helt fel när man tänkte efter när de gått. Så det ska verkligen bli spännande och se vad detta blir.

Största ångesten har jag när de började fråga om rockabillystilen, och kontentan blev typ att det lät som att vi ansåg oss vara rockabillys och visste allt om stilen.. Men så är det ju verkligen inte. Jag hatar etiketter och stämplar och tycker att alla får ju ha sin stil, utan att man behöver vara tex rockabilly, raggare, punkare eller vad det nu är. Men det kom liksom inte fram. Mitt i nervositeten och med ledande frågor så blev det..knasigt. Hoppas de klipper bort det…Brr…IMG_4992

Lite mer bilder kommer sen från vår semester.

fredag 15 juli 2011

Music

Gör en liten test på att dela med mig av en spotify-länk. Har satt ihop en liten lista med lite go musik som går mycket hemma just nu.

Det blir bara jätteknas när jag försöker, så låt mig veta hur dte går för er..

torsdag 14 juli 2011

A Visit

Idag får jag besök av min far i ett par dagar! Var ett år sedan sist, då satt vi ute på den precis nybyggda altanen och jag pustade mig igenom värmen med jättemage ;-)

Nu i lite kyligare väder och 15kg lättare så ska man väl orka lite mer ;-)

Annars är det väl stressiga gatan här ;-) Planerar och försöker att göra listor( mina listor..hehe) på allt som ska med. Vill inte sitta 50 mil bort och tänka att jag glömt nåt.

Jag mår rätt ok nu faktiskt, lite ont här och var men det får man överleva just nu. Inte värre än att jag kan ta en värktablett så går det över.

Bjuder på en låt som går ofta här hemma just nu. Har köpt skivan och den är helt ok!

måndag 11 juli 2011

Found One!

Äääntligen hittade vi en blandare till badkaret som vi ville ha! Som inte var superlågpris eller chockdyrt.

Till handfatet blev det;

Båda från Tapwell

Helping hand

Tösen är ju en vilding i dessa dagar, är på allt, med på allt, och överallt ;-) På gott och ont! Ibland får man sig goda skratt, ibland gråa hår ;-) Har börjat att greja lite i badrummet, fått dit skåpet och handfatet har kommit iaf. Jag tog fram den nya fina vågen och den skulle ju testas, och montera ihop skåpet var INTE lätt!

IMG_4597 IMG_4615

----------------------------

One Week

Om en vecka sitter vi i förtältet till husvagnen på Öland och planerar dagen förmodligen.

Vi har väl ett par ställen vi ska kolla in, men jag tänkte fråga er som är här och läser ibland, har ni några tips? Har ni tips på allt från fik till museer som kan vara intressanta? Tar emot alla tips med glädje!

Lilla tjejen har ju fått tand nr 3 och nr 4 är på g, så hon är så gnällig och ledsen hela tiden, mamman är liiie trött får jag säga ;-) jag får inte lämna rummet, inte göra nåt egentligen utom att ha tjejen i knät eller lekandes med hennes saker. Men man får väl förstå också att det kan nog verkligen inte kännas skönt att ha växande tänder – eller kropp för den delen.

Annars så har jag börjat att planera ölandssemestern – i tanken får väl sägas ;-) Jag klarar nog inte att packa förren i sista stund, så gör jag alltid ;-)

Altanräcket är nu på plats, med grindar och allt! Nu är taket kvar, få se vad vi hinner med det. Vill gärna att det ska vara klart när vi har ettårskalas så vi kan sitta ute!

Lite bilder kommer senare, just nu så har jag lite fullt upp ;-)

torsdag 7 juli 2011

Magazine

Har du sett Hus & Hem’s nya tidning Retro?

Colour

Färg är kul, men jag har svårt att sväva ut i några större svängar i inredningen. Det är mest grått, beige, brunt och cremefärgat.  Badrummet blir ju i sv/v men där ska jag våga mig på lite accentfärg! Blir troligt turkost och ljusgrön. Jag har letat en bollkrokshängare, men inte hittat nån.

House of Hedda hade, men de var slut sist jag kollade, men de hade fått in nu så jag köpte! Blir nog fint att hänga handdukarna på.

onsdag 6 juli 2011

Summer Break

Ja inte är det många som håller uppe sitt bloggande nu, inte heller jag. fast jag är ju inte så flitig annars heller ;-)

Tycker mest det är halvdant väder men just idag är det sol, regnat hela natten dock.

Men det är som sagt lite stiltje här med, uppdaterar badrumsbygget och altantak iaf ;-) Det är väl det som står närmast på agendan.

Sen ska vi ju till Öland v 29..vilket är snart, det har jag nog inte greppat än och bävar för att börja packa och planera allt man ska ha med sig…

Jag har ingen flashig telefon som man kan blogga och facebooka med så uppdateringar kommer när vi kommit hem!

Min tjej är ju snart ett år också, skrämmande! Men jag ska göra en liten tillbakablick med bilder också runt det.

Hon är så stor min lilla tjej, blir helt chockad av hur hon växt i det sista! Svisch då hoppade hon nu nästan över en storlek så en massa kläder kommer nu bli knappt använda känns det som!

Går och klänger på allt och vill veta vad minsta lilla sak heter. Att hon går själv är nog inte så himla långt borta!

IMG_4510

tisdag 5 juli 2011

måndag 4 juli 2011

The Bathroom

Badrummet är på G. Mer än så är det väl inte.. Vi får vänta på duschkabin som är beställt, handfat som är beställt, och sen när vi väl fått det ska vi ringa och försök a få hit rörläggare och elektriker, som vi alldeles säkert också får vänta på. Om man sluppit vänta på allt så skulle det ha vart färdigt nu!

Kan iaf visa det som finns just nu!

DSC09699

lördag 2 juli 2011

Saturday

Idag har vi fått hjälp av svärföräldrarna med att snickra altanräcke samt lite barn-assistans ;-) Skön dag och vi slapp regn, även om det hängde i  luften.

Det var ju ett tag sen jag bjöd på musik! Så det gör jag nu, en favvis, som gör att blodet blir lite extra varmt på dansgolvet och man bara måste röra på sig!

fredag 1 juli 2011