torsdag 31 mars 2011

Grey With Rain

Jupp denna dagen är grå och innehållandes regn.

Så då kunde jag ju inte lägga damen ute men det gick bra inne med, i sovrummet med öppet fönster ;-) Få se bara hur länge hon sover på det viset.

Sitter nu med en kopp kaffe och funderar på vad jag ska göra idag. Har plockat och donat lite smått men det är svårt när tjejen är vaken. Jag  får inte vika blicken ens från henne så blir hon arg.

Jag ska liksom prata och leka med henne hela tiden i vaket tillstånd annars blir hon helt galen. Så man blir lite trött i skallen.

Min mamma kommer ju i eftermiddag, så man vill ju att det ska se någorlunda ok ut när man får gäster. Men orken har ju inte vart på topp det senaste så det är lite svårt. jag gör det jag orkar.

Imorgon är det dags för tysabri-dropp igen.

Dagens låt; en låt som påminner om tuffa tider, som jag fortfarande får den "där känslan" av.

Hm. Det finns ju en del perioder i mitt liv som varit jobbiga men kom på en.. Denna lyssnade jag på mycket för att hålla humöret uppe för jag tyckte den var så himla bra just då. Lite otippat mig endå men den fungerade då.

onsdag 30 mars 2011

A Better Day

Vet inte om det är solen eller kaffet, men det känns bättre idag ;-) Var komatrött imorse men jag är inte lika “slut” på nåt vis. Kanske vetskapen om att gubben kommer i vanlig tid idag och att min mamma kommer ner imorgon gör det lättare.

Tösen var lite gladare och somnade gott ute nu, nu vet jag iofs inte hur länge men det är väldigt skönt väder ute idag, inte lika blåsigt som igår.

Ska fota lite vårtecken idag om jag orkar, så det kommer imorgon då!

-------

Dagens listpunkt; En låt som påminner om min nuvarande bästa vän.

Oj vad svårt!! Jag har nog inga låtar som jag kopplar ihop med mina 2 bästa väninnor på det sättet.. uscha vad svårt.

Så jag tar en låt som får mig att tänka på en annan bästa vän; min man. Han älskar gammal dansband och just denna låten kopplar jag väldigt ihop med honom;

tisdag 29 mars 2011

A Day Like That

Ja en sån där dag. En sån där dag man bara kämpar för att överleva nästa minut. Bara jag orkar lite till. Lite till. En timme till.

Är vansinnigt trött. Ont i kroppen. Blåsan paj. Sovit dåligt. Tösen arg och ledsen om vartannat.

Jag tror hon känner av att jag inte är mig själv riktigt. Inte ville hon sova lunch heller som hon brukar. Nej då.

Nu stapplade jag iväg på en promenad så hon skulle kunna sova lite på eftermiddagen ist. Som tur var somnade hon, men jag har ingen aning om hur länge. Gubben jobbar över också. Såklart.

måndag 28 mars 2011

About Beautiful

Ja apropå vackert, vilket väder! Igår blev man ju rätt besviken när det kom flera cm snö, men idag är det varmt och soligt igen! Jag och tösen har vart på 2 promenader och så har vi suttit ute och myst och lekt! Underbart!

IMG_2423Nya favoritleksaken, petflaska med ris i ;-)

Beautiful

Otroligt fina vackra kläder på jumperfabriken!!

 

An Old Friend

Nr.5; En låt som påminner mig om en gammal vän.

Hm, funderade lite men så kom jag på en låt som jag haft en del skoj till och så påminner mig om en vän jag umgicks med massor förut. Vi kunde sitta i timmar och bara prata skit och dricka te. Saknar den vännen mycket, och enkelheten att bara åka över när man har lust. Nu sitter man ju 60mil ifrån varandra och enkelheten är borta. Teet likaså.

söndag 27 mars 2011

My Legs

Ibland blir jag så trött på mina ben. Som i natt när jag fick typ sendrag/muskelkramp i båda vaderna , dubbelsidig dessutom. Fick kl 05 gå upp och gå och smörja in med värmande liniment. Till slut släppte det, men nu är man ju helt slut i benen istället. Jag fattar inte varför jag får det, och just när man får det på alla sidor så man inte kan stretcha alls åt nåt håll, utan bara stå rätt upp och ner och stå ut smärtan.  Blä.

Nästa helg kommer min mamma ner på besök! Ska bli trevligt och så ska hon passa lillan lite när vi ska iväg på lite galej. Ja vi ska åka nyktra och titta lite på band som spelar här i närheten. Kanske träffa nån människa och bara få klä upp sig lite! Ska bli skoj.

Idag blir förresten lillan 8 månader! Och igår så sa hon “mamma” för första gången! Så underbart härligt. Hon har de senaste dagarna varit väldigt framåt när det gäller nya ljud. Ibland ylar hon som ett kompressorhorn men ibland så övar hon in lite ord också. Mycket “dada” “mama” “jaja” “nana” och “baba”. Har börjat att förstå vad vi säger när jag frågar efter “lampan” eller “missen”. Så tittar hon på det jag frågar efter. Inte alltid, men ibland så ;-)

IMG_2266

Love

Dag 4. en speciell låt för mig och min älskling.

En låt vi hade under bröllopsceremonin.

 

fredag 25 mars 2011

Admiration

Dagens listpunkt; En låt av en artist jag beundrar.

Ja det finns ju flera, och man kan ju beundra en artist/människa av flera anledningar. Jag har funderat som sagt och kom fram till att jag beundrar Louise Hoffsten, pga att hon fortsätter med det hon älskar och låter inte sjukdomen stoppa henne! Så det blir en låt med henne!

Let’s Try

Idag har jag inhandlat 2 hälsokost produkter;

Probi Frisk ska ju balansera immunförsvaret och pigga upp, Biloban ska öka cirkulationen och verka för bättre koncentration och skärpa. Så man får väl se hur det går. Dumt kanske att ta båda, då vet man ju inte vad som gör vad kanske, men när den ena tar slut kan jag ju bara fortsätta med den andre ett tag så märker man väl!

Har hört mycket positivt om just dessa preparat när det kommer till MS-symptom! Hoppas på att även jag får den upplevelsen!

torsdag 24 mars 2011

More

Hittat lite mer på Ikea som passar i badrummet. (De kommer ju förresten nu i maj och snickrar!!) Bla dessa ljuslyktor, kommer vara snygga tror jag på en hylla.. som jag förresten letar fortfarande  ;-)

Kanske denna vore snygg också..fast då kanske man får ha dem på bänken, tar ju lite mer plats och har en form man vill se, men jäkligt snygga är de!

Sing & Dance

Idag var det dags för babyrytmik :-) Det var jättetrevligt och vi var bara 5st, ganska lagom. det är de som håller i öppna förskolan här också, så kanske att man ska ta sig dit nån dag! Ev vänta lite tills tjejen är liite större. Det blir bra iaf att gå dit eftersom jag vill vänta med vanliga förskolan tills hon iaf blir 2 år. 2 dagar i veckan kan man gå dit och leka och fika.

----------

Dagens listpunkt; En låt som påminner om en speciell period i mitt liv.

Jag funderade länge men så kom jag på en period i mitt liv som jag kände så blandade känslor inför. Både glad, förväntansfull men även rädd och orolig. Men denna låten lyssnade jag mycket på den vintern så att när jag hör den ser jag hela scenariot framför mig…

 

onsdag 23 mars 2011

A Hat

Jag har tittat lite efter såna kulla eller dalamössor men inte riktigt hittat nå, men så såg jag att de fanns på Sivletto! Så nu har jag köpt 2 st, en i vitt och en i rött. Vit tills i vår/sommar, rött till hösten ;-)

Elizabeth

En ikon ur tiden igen..

Elizabeth Taylor 1932-2011

Let´s Start Over!

Nu börjar jag på den nya listan!

1. En låt som beskriver min musiksmak.

Oj ja det går ju inte så jag ger er 5.

   

 

Lists, lists, lists

Ja listor är så skoj ;-) det får ju en att fylla lite blogginlägg också ;-) Men detta är ju verkligen en lista för mig! Så denna börjar jag med nu är den förra är över!

Dag 1. en låt som beskriver min musikstil.
Dag 2. en låt som påminner om någon speciell tid/period i mitt liv.
Dag 3. en låt av en artist som jag beundrar.
Dag 4. en speciell låt för mig och min älskling.
Dag 5. en låt som får mig att tänka på en gammal vän.
Dag 6. en låt som påminner om min nuvarande bästa vän.
Dag 7. en låt som påminner om tuffa tider, som jag fortfarande får den "där känslan" av.
Dag 8. en låt som påminner om en speciell dag.
Dag 9. en låt som betyder mycket för mig.
Dag 10. den bästa låten just nu.
Dag 11. en låt från min favorit artist of all times.
Dag 12. en låt från en ny favoritartist.
Dag 13. den bästa videon just nu.
Dag 14. en låt som gör mig glad.

Last One

Sista listpunkten;

Min favorithögtid.

Jul. Helt klart jul. Stämningen, myset, förväntan och den goda maten! Myset vid Tvn, godisätandet och traditionerna. Familjen och närheten.

tisdag 22 mars 2011

Wonders

Ja solen är ett underverk för både kropp och själ! D-vitaminer får man och nytt hopp om att det ska bli varmt nån gång ;-)

Idag tog vi en liten promenad och sen somnade lilla tjejen i vagnen så jag tog mig en kopp kaffe och läste tidning ute i solen, mycket skönt!

IMG_2291

----

Glömt listan igen såhär kommer nästa punkt;

Mitt favoritprogram – och varför.

Har inget direkt, jag följer inget och har inget program som inte går att missa… men sånt jag ser är gärna dokumentärer om tex hur livet var förr, både detta århundrade men även om egyptier. Jag gillar gammalt helt enkelt ;-) Annars kan jag se Vetenskapens värld om det gäller nåt som intresserar mig. Det sistnämna var mitt favoritprogram som barn :-)

måndag 21 mars 2011

Vitamins & Alternatives

Idag är jag i en riktigt MS-dag så jag fortsätter ;-)

Jag har funderat kring detta om CCSVI som jag skrev om för ett tag sen. Om nu det är en slags cirkulationsfråga, att det finns trängningar, skulle man kunna äta nåt preparat som vidgar blodkärlen och ökar blodcirkulationen då? Det finns ju såna tabletter på hälsokosten, typ såna med Ginko Biloba. Kanske inget för dem med högt blodtryck eller hjärtbesvär, men som jag själv som har rätt lågt tryck, kanske man skulle testa? Bara för att se om det ger nån effekt alls? Kanske man iaf skulle bli lite varmare om händer/fötter?

Nån som testat?

Thoughts

Jag är en tänkare av stora mått. Jag tänker tusen tankar som skenar i 250km. jag har som ett autobahn i hjärnan som aldrig saktar ner.

ibland är det mest fina glada tankar, men ibland blir det dålig stämning där på motorvägen och det blir mest svart och kaos.

Jag kan inte sluta tänka på allt hemskt som skulle kunna hända  och sånt som har hänt.

Samtidigt säger jag till mig själv att det som hänt kan jag inte ändra på och det som ännu inte skett kan jag inte påverka.

Just nu är jag i en fas då jag är stressad över sjukdomen. Vart är jag om 10 år? Hur mår jag då, lever jag ens? Kanske drabbas jag av den där läskiga sjukdomen och tynar bort på nåt sjukhus nånstans? Eller kommer jag bli som den mannen jag lyssnade på inne på sjukhuset, som bara blivit bättre och bättre och idag kände sig nästan helt frisk efter 9 år med tysabri?

Jag slår ofta bort tankarna, man får ta en dag i sänder, finns ju ingen anledning till grubbleri, då går jag ju bara miste om denna stunden just nu.

Ibland känner jag mig så ensam just i mitt grubbleri. Känns inte som att nån förstår, som att nån riktigt greppar hur det är. Jag är en sån som tar det med en klackspark oftast, glömmer det tråkiga och är glad istället. men så kommer dessa perioder då allt kommer ikapp. Suck.

Nej jag får ta och spela en låt man blir riktigt glad av! Såna här låtar och en kopp kaffe är just nu det som får mig att överleva. ja förutom min dotters skratt då, det är det bästa som finns :-)

söndag 20 mars 2011

23

Dag 23; En låt som får mig att gråta.

En låt som får mig att gråta av lycka, är Cecilia Wennerstens “Det vackraste”. Just bara för att när lilltjejen var nyfödd och jag låg med henne i min famn inne på BB, så spelades denna låten på radion. Den satte sig i hjärtat.

 

This Old House

 

IMG_2158 IMG_2165 IMG_2170 IMG_2091 IMG_2096 IMG_2103 IMG_2104 IMG_2122 IMG_2127 IMG_2134 IMG_2142 IMG_2151

lördag 19 mars 2011

Springtime!

Äntligen vårkänslor efter gårdagens bakslag!

Vi har vart ute hos svärföräldrarna idag igen och druckit kaffe ;-) De har ju en sån fin kuvös att sitta i ;-) Har fotat en massa på deras ödehus som står på tomten, bilder kommer senare/imorgon.

Ikväll ska jag njuta av min favoritchoklad och glo på burken! Hoppas ni med får en mysig lördagskväll! Ha det bäst!

 

 

fredag 18 mars 2011

Baby car

Japp en sån här ska hon bara ha!

Oh No

Blä. Det kom uppåt en dm snö i natt..urk. Men det ska bli 6+ och sol imorgon så det lär väl inte bli så långvarigt.

Idag är det freedag så skönt. Sista dagen på nuvarande jobbet också för gubben. han är så himla glad ;-) Han har inte trivt där nu på länge så det  var dags att byta. Han har jobbat där sen  han slutade i skolan, så han har ju inte direkt hoppat runt på arbetsplatser direkt ;-) Så nu ska han börja att jobba med sin bror på hans firma ist. Kommer nog bli kanon för hans välmående.

--------------

Dagens listpunkt; Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Ja inte är jag nöjd iaf. Ibland kan jag gå förbi och tänka att det är ok endå, men oftast så grinar jag illa och håller in magen och går vidare ;-)

----------------

torsdag 17 mars 2011

Someone Else

Dag 21; En bild på mig som är tagen av nån annan.

Inte så svår punkt om man inte är en egenkär eremit som inte rör sig ute bland folk utan bara fotar sig själv hela dagarna.. ;.)

DSC00230 En gammal bild på en trött tjej ;-) Min man fotade mig när vi var på ett kalas, som visserligen var jättetrevligt men jag hade just fått diagnos och cortisonkurer.

onsdag 16 mars 2011

Cool Kid

Blir vansinnig på barnklädernas indelning på pojk och flick. Kan det inte bara vara färgindelat eller efter kategori så man lätt  kan hitta, nej allt ska vara pojk eller flickkläder. Vad spelar det för roll på barn under 3år iaf? Skitsamma, jag hittade en snygg jacka på POJKsidan på Ellos iaf som jag beställde till tjejen! Blir till nästa vår/sommar, men den var så cool så jag köpte den nu! Gick inte att lägga in nån bild från deras sida så ni får se på länken om ni är nyfikna…

Idag har vi vart ute i solen och tagit promenad och tussan sov ett par timmar, väldigt skönt! Vi gjorde samma igår, och såhär vårigt är det nu!

IMG_1881 IMG_1821 IMG_1854

Movies

Dagens listpunkt; Min favoritfilm.

Kan ärligt svara; vet ej.

Jag fastar sällan för en film sådär att jag kan se den flera ggr.

tisdag 15 mars 2011

New Stuff

Ja dagens listpunkt blev lite svår eftersom jag shoppat mer den sista månaden är jag gjort på flera år tror jag ;-)

Jag har ju åkt till Ullared 2ggr på kort tid och handlat en massor, både till mig själv, till hemmet och till lilla tjejen

Dag 19; En bild på det jag köpte senast.

IMG_1811En ursnygg tvålpump som kommer att passa asbra i nya badrummet, samt en av de nya dukarna!

Oops

Glömde gårdagens punk men här kommer den;

Vad jag åt idag (igår)

10; en kopp te och en osötad brödskiva med smör på

14; kokt ägg med lite majonäs på , en Finn crisp med lite ost och 2 koppar kaffe

17; 2 små köttbitar i vitlök/ingefärssås och quinoa, en glas vatten

1830; en kopp kaffe och en halv banan

21; några kex som var kvar sen helgen och en kopp te.

måndag 14 mars 2011

Food

Jag gör den mesta barnmaten själv, det känns bra speciellt efter Plus test som sa att burkmaten innehåller alldeles för lite järn.

Jag kokar upp tex lax med ärtor, kålrot, purjolök, vitlök, potatis och lite persilja och mixar ihop det till en mysig puré ;-)

Eller som igår gjorde jag en potatis och purjolöks”soppa”. Den blev vegetarisk dock.

Sen brukar jag koka upp köttfärs med morot, potatis, krossade tomater och oregano.

Har även testat torsk med kokt potatis samt vitsås.

Efterrätter blir ofta egengjorde bärkrämer, mosad banan med lite turkisk yoghurt, rivet äpple med pressad citron i eller päronmos.

Än så länge älskar hon min mat, men sånt där kan ju ändras ;-)

IMG_1704

Worry

Vad mycket elände det händer i världen. Varje dag möts man av nyheter om allt från krig och mord till ödestigra katastrofer.  Man undrar vad det är på väg och hur man ska få sitt lilla barn att växa upp trygg och bekymmerslös. Det sistnämna går ju inte, det är ju bara önsketänkande men att få vara trygg hoppas jag att jag kan erbjuda henne iaf. Åtminstone här hemma.

Vi tittar faktiskt inte så ofta på nyheterna, och köper sällan dagstidningar eller liknande. Vi orkar inte höra om skiten hela tiden, man mår bara dåligt. Vill jag se vad som hänt i världen så kan jag kolla över nätet lite snabbt.

Vi ser heller inte alla dessa mord och kriminalserier som jag kan bli galen på. Varför vill folk se sånt hela tiden?? Får man inte nog av verkligheten?

Nej vi söker efter glada nyheter, roliga program och komedier på TV. Det tror jag kommer iaf att skapa en trygg sfär här hemma för lilla tjejen. Hoppas jag på. Barn blir ju matade med allt otäckt endå utanför hemmet.

--------------

Nästa punkt på listan kommer ikväll, då den är; Vad jag åt idag.

söndag 13 mars 2011

Record

Har jag nämnt att jag köpte hem JD McPhersons skiva förra veckan? Jag har ju sagt det förut, men skivan är kanon! Inte en dålig låt! Finns på Hep cat Store

 

------------

Dag 17; En person jag vill byta liv med för en dag – och varför

Hm. Ja jag vet inte. Nån som är både äckligt rik och frisk, för då skulle jag leva loppan för en dag och njuta.

lördag 12 mars 2011

16

Dag 16; Innehållet i min väska.

Som småbarnsförälder blir dte ungefär detsamma ;-) Numer har jag ingen egen handväska utan bara skötväskan…

  • Mobil
  • Plånbok
  • Nycklar
  • Blöjor
  • Våtservetter
  • Ombyte till tjejen
  • Astmaspray till mamman
  • Extra nappar
  • Diverse leksaker

-----

Idag åkte vännen hem. Har haft en jätterolig vecka med bl.a Ullaredsresa –igen ;-)

Nu på eftermiddagen blev vi hembjudna till T´s bror med familj för att titta på melodifestivalen och äta lite gott.

Vi röstar på Playtones, vad röstar ni på?

Ha en trevlig kväll!

torsdag 10 mars 2011

15

Dag 15; Nånting jag ångrar;

Oj ja det är ju en sån där punkt som man skulle vilja säga att man inte ångrar nåt i sitt liv, men då ljuger jag big time. Jag ångrar massor hela tiden och listan fylls ofta på. Chanser jag inte tog/tar, saker jag inte sagt/säger o.s.v.

Men nån dag ska jag bli bra på det där med Carpe Diem och ta vara på varje minut, som jag anser att man ska och faktiskt gör mellan varven när modet inte tryter och jag faller tillbaka i bitterheten över diverse missar i livet.

Men skärpning på mig!

----

Har fortfarande besök av min vän och har trevligt som attan. Så jag återkommer med lite längre inlägg när jag har tid och lust!

See Ya!

onsdag 9 mars 2011

14

Dag 14; En bild på mig för ett år sedan.

DSC06457

tisdag 8 mars 2011

13

Dag 13;Mitt drömbröllop

Precis det jag hade!

128 060 095 - Kopia

måndag 7 mars 2011

12

Dag 12; En bild på ett ställe jag varit på.

DSC07730 Jonssons fik i Enviken

söndag 6 mars 2011

Nice Visit

Får trevligt besök av en av mina bästa vänner idag! Så det blir inte mycket blogga av i veckan!

----

Dag 11; nånting jag oroar mig för.

Jag är kroniskt orolig och är därmed orolig för det mesta tyvärr.

lördag 5 mars 2011

Sunny

En strålande dag! 5+ i skuggan och så underbart vårväder! Vi spenderade dagen mestadels hos svärföräldrarna och drack kaffe =P

-----------------

Dag 10; En bild på mig idag och vad jag hade på mig

DSC09465 Mitt senaste klädfynd, en skön tröja från Ullared :-)

fredag 4 mars 2011

Done

NU har jag fått mitt dropp och det gick  kanon. Egentligen skulle jag ha tagit en bild och visat som dagens listnummer, men glömde. .så det får bli imorgon ist!

Önskar er en trevlig helg!

 

torsdag 3 mars 2011

Not Today

Nepp inget dropp idag. Kom dit och fick reda på att provsvaren inte kommit och att ingen visste var de fanns heller.. så det vara bara att välja på att sitta och vänta halva dan på nytt prov eller att komma tillbaka imorgon. Så käre svärfar får skjutsa oss imorgon igen. Då hoppas jag på att få köra direkt. Gjorde ju figurtestet idag så det slipper jag ju imorgon iaf.

Har testat att lägga tösen tidigare idag. Det blev lite knepiga mattider idag iom sjukhusbesöket, så sista målet blev kl 19. Dum som jag var trodde jag inte att hon var trött så jag gav henne bara lite ersättning ist för välling… men så somnade hon kl 20 och hann inte med vällingen. Så nu vaknar hon nog kl 03 och är dödshungrig. Men maken har erbjudit sig att ta henne i natt igen så jag får sova. Jag älskar min man.

IMG_1758

Hospital

Idag är det dags för droppet igen på sjukan. Idag får jag skjuts av min svärfar, det är toppen. Jag är så himla trött och då ser jag lite suddigt på ena ögat och då känns det sisådär att köra i stan. Speciellt med en liten med sig.

Så det blir lite nya banor, att få mata henne med en arm när hon sitter i vagnen ;-) Men det ska nog gå det med!

----

Dag 9; Bild på mig och min bästa vän

450

Tar en bild från bröllopet där båda mina bästa vänner finns med. De betyder allt för mig, på olika sätt. I Love You Guys!

onsdag 2 mars 2011

Water

Min tjej hatar ju vatten. Ja iallafall tills nyss! När jag var hos mamma sist så kom vi på att vi måste ju få henne att gilla vatten på nåt sätt, på hennes villkor. Så vi ställde fram en stor ugnsform halvfull med ljummet vatten och slängde i lite favoritleksaker där i. Nappar, hennes telefonlur, nåt färgglatt lock o.s.v.

Först såg hon väldigt tveksam ut, ville inte peta i det blöta utan försökte med alla medel ta sina saker utan att bli blöt. Men sen gick det bättre och bättre. jag har kört detta med henne nu hemma några gånger och sist vi badade henne så var det utan gråt! Hon drog efter andan lite och läppen for ut, men inga tårar! På slutet så t.o.m pillade hon lite på sin anka.

Idag lekte hon lite i vattnet igen, och nu riktigt plaskar hon i den lilla formen, nästa steg blir att plaska i baljan!

DSC09437---------

Dag 8; En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Att jag blir så vansinnigt grinig när jag är stressad. jag blir oförskämd och bitchig . BLÄ.

tisdag 1 mars 2011

CCSVI

Det finns ju en ny behandlingsmetod för MS, som inte är godkänd eller accepterad av svensk sjukvård än så länge. Jag har inte tänkt så där jättemycket på den förutom att man såklart är nyfiken och funderar om det är kanske lösningen på problemet…

Tittar på lite före och efterfilmer på youtube och det är ju fantastiskt för dessa människor vad bra de blivit! Frågan är ju, är det en  bra lösning, håller den och är det ett botemedel..?

 

Det häftiga är ju att de visar en klar förbättring, kort tid efter! Då handlar det ju inte bara om nervskador, utan mer om blockeringar!

 

A Lot

Massa gjort idag! Klev upp 08, sen blev det morgonbestyr innan vi skulle iväg till sagostund, sen fikade vi med lite mammor och andra bebisar, sen vidare till BVC för vägning och mätning (68,5cm och 7890g) och sen över till VC för mina blodprov.

Sen vidare ner på affären och handlade lite smått. Slängde med en liten chokladbit också, så den avnjuter jag nu med en kopp kaffe medans lillan sover middag.

Lillan är ju 7mån lite drygt och hon har blivit så väldigt fysisk nu. Hon har ju mest legat där hon legat och pillat på sina leksaker men nu har hon kommit igång! Vänder och vrider åt alla håll, sliter tag i allt hon kommer åt och hon kan krypa om man håller henne under magen, men ännu orkar hon inte bära sin tyngd själv. Hon pratar väldigt mycket, mycket “dadada” och “gagaga” Sen säger hon ju nåt som “mamama” men det vågar jag inte ta som mamma riktigt än..

Idag måste det bli musik iaf! Längesen igen..

 

------------------

Dag 7; Vad jag skulle göra om jag fick en miljon.

Betala av studieskulder och sen köpa mig en plymouth coupé –41. Sen ett nytt kök och betala ett gäng snickare som fick göra klart huset…. Sen vet jag inte, ge en slant till nära och kära också..