söndag 31 augusti 2008

It's such a long wait..

Hallå tiden.. gå fort nu då!!

Ja jag bara önskar att det kunde bli maj snart.. längtar så jag kan dö..

Helgen har varit jätteskoj, trevligt besök och så var jag på Liseberg med dem också! Tyvärr jobbade Thommy och kunde inte hänga med, men det hade vart väldigt trevligt om han hade gjort det, men vi ska troligen dit på söndag med hans bror och tjej, beroende på hur våran Lördag blir =P Vi ska ju på Spekerödsparken, och det kan ju råka bli en fylla, och då vill man kanske inte åka karusell dan efter, man brukar ju ha en egen i skallen endå så det räcker till ;)

Åkte bara ett par grejer, kände inte riktigt för att åka massa tok-saker! Men det
var väldigt trevligt endå! Kanske man åker lite mer på söndag.

Annars så har det inte hänt så mycket, är ganska trött och ska iväg och jobba strax.. *gäsp* men det ska nog gå bra, brukar vara lugnt dit jag ska.

--------------------------------------------

Nåt jag har funderat på till bröllops "outfiten" är ju flor i håret.. kan ju vara snyggt tror jag, men vet inte vart jag ska hitta det i sverige, finns ju en del utländska nät-affärer, men vore skönt att hitta hemma. Nån som vet??


Vore skoj att överraska med detta, tror inte nån skulle kunna tänka sig mig i nåt dylykt ;)
Har sett en massa detaljer jag tycker är snygga men vet inte vilket jag ska ha, man kan ju inte ha allt! Men jag kommer nog se väldigt annorlunda ut än vad nån någonsin har sett mig förut!

---------------------------------------------------------------------


Nä nu ska jag äta lunch och slappa innan det blir jobb.

So long!



torsdag 28 augusti 2008

Great song!

Ja jag kom på en låt som satte sig på hjärnan nu i försommaren! Ska köpa hela skivan, har bara deras andra skiva.. lyssna och njuuuuut;

Mystery gang - Bang bang boogie

(sidan verkar ta ett tag på sig att ladda.. kan vara min dator som är knäpp också..)

Nu har jag städat en hel det faktiskt!! Men nu ska jag ner och handla lite!

Cleaning up

Städning pågår

Ja idag ska det städas och fejas lite, och handlas, få se hur jag ska hinna allt ;) Har lite sådär ont i huvudet och är trött idag.. men endå lite förväntansfull inför helgen =P Ska bli skoj att ha gäster några dagar!!

Sitter och lyssnar på lite musik här och försöker vakna till med en kopp te.. ska göra handlingslista och åka till affären sen.. *gäsp*

Lite uppvakning;



---------------------------------------------------------------------------

Jag är faktiskt sugen på att komma ut på lite skoj, har varit väldigt lite kalas och träffar i år, men mycket annat har gjorts, och jag är endå väldigt nöjd med den här sommaren! Nästa år blir det Old Style Weekend iaf, i år blev det bröllop ist!
Man får väl se hur nästa sommar blir, då vi är nygifta ;) Känns helt overkligt, att nästa sommar heter jag nåt annat!

Nä kanske man ska ta tag i det där med städningen nu då.. spelar lite mer låtar så jag kommer igång ;)







nä nu får det vara bra.. fastnar alltid här!
Och DU! Ja du! Har du läst och inte kommenterat får du göra det BUMS! ;)

See ya!


onsdag 27 augusti 2008

Why Marry?


Ja varför ska man?

Läste en sida i GP igår, och jösses. En tjej som såg ner på alla kvinnor som vill gifta sig. Och att äktenskapet bara var till för att männen skulle ha makt över oss. Snacka om förlegat. Om man tror att dagens kvinnor bara gifter sig för att bli försörjda och bli dominerade av sina män, ja då har man nog inte pratat med en kvinna yngre än 80 år.

Jag gifter mig så att det finns en trygghet för våra framtida barn, allt när det gäller arv och relationer. Det sjuka som fortfarande finns i vårt samhälle är ju att om man inte är gift, får man genomgå en massa pinsamma frågor från barnmorskor och sköterskor om det VERKLIGEN är han som är pappan och om han VERKLIGEN vet vad han gett sig in på . Nåt i den stilen. Är man gift, bryr de sig knappt om mannen. Han bara finns där. Allt är självklart av nån anledning.

Min pappa, han fick genomgå en massa trassel efter att hans tjej gick bort. Han fick bevisa att han var far till barnen, han hade inte längre nån lägenhet, för den hade barnen ärvt.. Så han fick nästan "hyra" den av sin son. Nä sånt vill jag slippa, och gifter mig!

Sen, naturligtvis är det ju den stora kärleken =P Jag älskar den här mannen så underbart mycket och kan inte tänka mig ett liv utan honom! Jag vill visa för alla att det är honom jag vill leva med, och lova honom inför alla, att det är mitt motiv.

Jag skulle aldrig gifta mig för att bli en hemmafru eller liknande, det är ju en förlegad syn. Så såg man det på 50talet, att kvinnan kunde jobba och studera tills hon hade funnit en man, då skulle hon gifta sig och bli en hemmafru, som skötte barn och hem. Men så fungerar det ju inte längre... Inget förändras efter vigseln, vi går tillbaka till våra jobb, maken fortsätter vika torsdagstvätten och hämta barnen på dagis och kvinnan fortsätter att laga middagen som hon kanske gjort de senaste 4 åren....

Nä jag hyllar kärleken och alla som vill gifta sig för den sakens skull - GO AHEAD!


---------------------------------------------------------------------------------

Idag är det jobb igen, tröttsamt. fast igår var det väldigt lugnt, men trafiken DIT är ju det jag inte gillar. Trängsel och filbyten..fyyy...

Imorgon kommer de och det blir väl en hel del panikstädning, orkar inte det nu när jag ska jobba.

Det är nåt jag hatar med min sjukdom, att jag aldrig orkar göra en massa saker samma dag. Bara en sak i taget.. Just nu är jag inne i en tröttisperiod, och orkar verkligen inte annat än slappa.. på sin höjd att jag nu åker till jobbet 5 tim på kvällen, men sen sover jag som en stock. Så får det bli städning imorgon, men då är jag väl helt slut när de kommer på kvällen..jaja må så vara.

--------------------------------------------------------

Nu ska jag vila lite inna det blir lunch =P
SO LONG!

tisdag 26 augusti 2008

The ideal woman?

Vart är vi på väg?

När jag ser alla äckliga smala catwalkmodeller, undrar jag, vart ska detta sluta? Vi har på ena sidan en ren skräpmatshets, vi ser den feta maten var vi än vänder oss, vi har knappt några alternativ i denna stressade värld, MEN idealet säger nåt helt annat? Tittar man runt ser man antingen de sjukligt smala människorna som går efter dagens helt galna ideal, eller så har de fastnat i mathetsen och är sjukligt feta. Den "normala" koppen är ju på väg bort!

Jag menar är detta normalt?



Och åt andra hållet;



Vi i sverige är ju rätt duktiga på att äta hälsosamt, och tänka på vad vi äter, men man ser att det börjar att likna USA, mer och mer.

Jag kan bli galen på allt skit vi stoppar i oss! Jag studerar innehållsförteckningar, och blir bra skrämd ibland! Vi blir lurade att äta socker och konserveringsmedel och glutamat i allt! Läskigt!

Såg nu att cocacola lanserar nya smaker, och det låter som att de skulle vara nyttiga! Bara för att det är extra vitaminer så är det väl inte nyttigt?? Kraftiga sötningsmedel och koffein..ja mums...

Vi måste börja syna vad vi stoppar i oss innan det är för sent!

-----------------------------------------------------------------------------

Nåt annat..

Ska jobba ikväll och imorgon, det är ju bra, men jag är så trött, har ingen lust, men men, pengarna måste ju komma in....

I helgen så kommer en kompis och hennes karl hit, de ska ha lite semester och ska sova här i helgen, ska bli skoj att ses, blir ju inte så ofta...

----------------------

Music

Måste spela nåt extra bra idag då jag hetsade upp mig lite =P
Tror jag har lagt upp den förut nån gång, men den är så vansinnigt bra denna låten, så det tåls att upprepas ;)



---------------------------------------------

Eating

Ja igår gjorde jag en god kyckling gratäng =P Jag hade kyckligfile i bitar i botten på en form, hade över matlagningsgrädde, riven palsternacka, kryddade med lite curry, örtslt, chili och peppar. Lite ost uppepå.
Hade nåt som heter kornris till! Tydligen nåt nytt! Såg lite knepigt ut, mer som gröt, men var gott!

--------------------------------------------

Nu säger jag det IGEN!! Jag vill ha lite kommentarer så jag vet vilka som läser min blogg!! Är ju nyfiken!!!
Nä nu måste jag vila lite om jag ska jobba ikväll! So long!!




måndag 25 augusti 2008

Bad shrimp

Ajajaj...

Helgen var otroligt trevlig =P I lördags så åkte vi på en loppis, hittade faktiskt 3 st fina "vad man nu kallar dem" som det står potatismjöl, ris och sago på . De är till mamma hon har letat ett par såna, och nu såg jag dem!

Sen bar det iväg till en liten marknad som var här nere i grannbyn, men den var snabbt gjord, det var inte så mycket, men en hel del aktiviteter för barn, så det såg trevligt ut, hoppas den finns kvar i framtiden, så man själv kan ta med sig sina små dit.

På eftermiddagen så åkte vi ut till Thommys bror och hans tjej på kräftskiva! det var himla trevligt, men husvärden och 2 v hans kompisar gick lite väääl hårt åt spriten =P hehe, de sov gott sen.

Sen åkte vi hem och fastnde vid Tvn, kom i säng vid 02 tror jag =P

Igår så var vi hemma först och gjorde litte nyttigheter, har fått rensat rabatten! Det var skönt, sen snickrades det lite till på vedboden, det var bra.

Sen åkte vi ut till slaktavfallet och skulle se hur de mådde, men de mådde faktiskt över förväntan ;-) Vi blev bjudna på lite rester från gårdgen, men när jag ätit en räka så ropade Dennis "de luktar illa", så då luktade vi alla och det luktade verkligen ILLA! Så de blev snabbt slängda och alla hoppades på det bästa. Jag fick lite maknip resten av dagen, men kan ha varit ren stress ;-) Men idag har jag fått sitta på dasset hela morgonen.. kan ha varit räkan endå..

-----------------------------------------------------------------------------------

Ska uppdatera mer sen, just nu måste jag ut i solen och njuta! So Long!

fredag 22 augusti 2008

Pain!

Aaah..mitt huvud...

Vette sjutton vad som är fel, har såå ont i huvudet idag.. Jag har iofs sovit som en stock i flera nätter nu! 10-11 timmar per natt har det blivit, så det kan ju vara för mycket sömn som spökar...

Igår var jag på forumträff, och det var himla trevligt, vi pratade väldigt mycket bröllop =P



Jag har iallafall hittat klänningen nu. Tror jag. Det är iaf en intressant kandidat till mina funderingar. Det är den modellen jag vill ha och nu har jag ju siktat in mig på vitt också, så den blir perfekt! Jag studerar tradera också ,men hittar inget jag gillar. Vet inte hur länge jag vågar vänta heller, tänk om den tar slut??

------------------------------------------------

Music


Jag har lyssnat en del på Domestic Bumblebees, och jag älskar verkligen dem! De är ju helt underbara! Det är speciellt en låt jag diggar, tänker faktiskt lägga in 2 videos med samma låt (tråkigt?) Men den är så jäkla bra, speciellt live gör de den så jäklarns asbra att jag bara ryyyser! Dels en som nån lagt upp från Screamin' -08 och en som jag själv spelade in i höstas.

Screamin


Och från Carinas;


Kan lyssna om och om igen på låten..

------------------------------------------------------------

Eating

Ska ge tips igen!

Gör soppor! Det är gott, lätt och det sköter sig självt!! Idag gjorde jag soppa på sparris, morötter, lök och så hade jag i lite kikärtor. Ner med en buljongtärning och kanske får ha liite extra örtsalt, men det beror ju på hur mycket salt man vill ha.

En annan soppa som jag kommit på är tomatsoppa! Värm en förpackning med passerade tomater, ha i 1 dl vatten, en hönsbuljongtärning, hacka en vitlöksklyfta och ha i, lite peppar och koka det 10 min. Om man vill festa till det lite, smula ner lite ädelost precis när det ska serveras.

----------------------------------------------------------------------------
Clothing

Nu har jag en del kläder jag ska sälja, ska försöka få ut dem på tradera, men har inte satt mig in i det än...men det får väl bli snart.

---------------------------------------------------------------------------

Läste på en annan blogg att denna ville veta om det är nån som läser ens blogg... och det skulle vara skoj att veta!! Läser nån min blogg??? Om du känner dig träffad, lägg in en kommentar! Alltid kul att få höra!

Nä nu måste jag vila min hjärna, ha det bra, over and out.

torsdag 21 augusti 2008

How to be

Hur ska man vara?

Ja ibland tänkar jag mycket på det, ibland klaffar personkemin perfekt med vissa och ibland bara skär det sig. Undra vad det beror på?

Vissa tar illa upp vid vissa beteenden, medan andra tycker de är charmiga eller roliga. I slutändan är det ju klart att man får vara sig själv, de som gillar en får man vårda, och de som inte gillar en, får man bara strunta i och lämna åt sidan. man får inte ta det personligt, men det gör jag gärna. Men jag börjar att lära mig det. Jag gillar ju inte alla, så varför måste alla gilla mig?

---------------------------------------------------------------------------

Jag hittade en fin film om arbetande kvinnor på 50talet, männen hånar henne och hon ser bara dumt naiv ut.



-----------------------------------------------------------------------------

Ikväll ska jag på en liten träff för lite tjejer på ett forum jag håller till på. Ska bli trevligt att träffa lite folk!

Nu ska jag göra mig klar och äta lite lunch, så här kommer en bra låt och en pinuppa, as usually ;)







onsdag 20 augusti 2008

Stormy weather

Uscha vilket väder

Skumt väder det har varit de senaste dagarna! Ibland är det sol och stilla, sen plötsligt vänder det om och blåser tag och så kommer en störtskur och lite åska.
Och sen tillbaka till sol.

Idag vaknade jag av hällregn, men just nu är det lugnt. Inte ens katterna gillar att vara ute, de vill inte ens ligga på verandan. Jag förstår dem.

-------------------------------------------------------------------------------

I veckan bli det bara lugnt tror jag, i måndags så jobbade jag lite, och det gick bra. Men jag hoppas så innerligt på ett jobb som jag sökt, eller om jag kan få chansen till ett liknande jobb...*håller tummarna*

Vill så gärna ha ett jobb jag tycker är skoj, som jag kan tänka mig att göra 100%.

------------------------------------------------------------------------------

Music

Jag är ju en kvinna av varierande musiksmak ;) Jag kan lyssna på allt från Kent (jo faktiskt), till Mustasch, och sen vidare till Joe Clay, haha. men rockabillyn och bluesen ligger såklart närmast till hjärtat och det som står till 99% i min skivback, men tycker endå det är skoj att utforska resten av musikdjungeln.

Ett par bra låtar;


Deep Purple (David Coverdale), Soldier of Fortune


Louise Hoffsten (live) - Never gonna be your lady

Louse är min förebild, dels p.g.a sjukdomaen, men vilken kämparvilja! Verkar vara en underbar människa, och hon är en fantastisk musiker!


Sen nåt kanske med mer fart i!



--------------------------------------------------------------------------------

I helgen blir det kräftkalas igen =P Men det blir lugnt, vet inte hur vi ska göra med Uddevalla, om vi ska dit och cruisa eller inte, beror såklart på vädret också, blir det toppen så blir det nog en dagstur annars blir vi nog bara på kalas. Det var ju inga speciella band där uppe heller så, nja, vi får se.

Nästa vecka kommer en väninna och hennes karl hit och ska stanna ett par dagar! det ska bli skoj!

-------------------------------------------------------------------------------
Clothing

Ja jag letar en snygg kofta att ha över klänningar och sånt i höst, men hittar ingen..hittade en ursöt modell på HM, men den var lila, så nej tack.

Har inte varit på nå loppisar i sommar! Helt galet, brukar ju vara på dem var och varannan dag annars, men nu har jag inte sett nån direkt. kanske finns fler små loppisar och småfyndställen norrut? Här nere är det mest stora ställen.

Sen skulle ett par snygga jeans sitta bra, Sivletto har iofs ett par snygga jag skulle vilja ha;



Ja eller dessa



Behöver verkligen ett par!

--------------------------------------------------------------------------

Eating

Ja det var ett tag sen jag tipsade om nåt att äta! Men i helgen gjorde jag nåt gott, som jag inte direkt kan ge recept på men ingredienserna!

Lägg vit fisk i botten på en ugnsform,lägg en hel del kokt blomkål på , och gör sen en smet på grädde, fetaost, pepparrot och örtsalt och peppar. Skitgott blev det!

Hade det i ugnen tills det blev fin färg, ca 30 min. Tror jag hade 225 grader.

Det är det roliga med mig, jag experimenterar hela tiden, och mycket sällan gör jag samma mat 2 ggr ;) Och jag är dålig på att skriva upp det jag gör, så många underbara rätter faller i glömska..

-----------------------------------------------------------------------------------

Nej nu ska jag äta lite frukost, och sen hoppa på träningscykeln! Ha det!

söndag 17 augusti 2008

Hangover

Trött

Idag är man bra mör, festade till 04 i natt och sov dåligt.. hua. tur jag inte lider av allt för mycket bakfylla.

Helgen har vart trevlig, och kräftkalaset blev lyckat. Ska jobba imorgon, vill egentligen inte, men måste ju för pengarna. Nu hoppas jag på ett jobb jag sökt, som arbetsförmedlingen ska hjälpa mig med. Ska få lönebidrag, så det borde fungera.

Annars så har det inte hänt så mycket, det blir väl en vanlig vecka här, få se vad som händer i helgen, planerade Uddevalla, men har blivit bjuden på ett kräftkalas också ;) Få se hur det blir.

Nä nu ska jag göra min kära sambo sällskap i soffan =P ska dricka mineralvatten och äta banan =P

So long!

fredag 15 augusti 2008

I'm goin CRAZY!


BLÄ

Ja nu har jag ändrat mig om klänningen, jag vill ha en annan, och gissa vad jag har fått för mig att jag ska ha? Jo, nåt jag sa från början att jag absolut inte ville ha! En vit lång klänning! Men nu börjar den tanken komma närmre, och jag har hittat en vacker fin klänning, ingen trad. brudklänning, nej där går gränsen, men det är så fin, undrar om jag ska köpa den... måste rådfråga med nån så jag inte gör nåt dumt...
Den sidan förresten, www.gojane.com , har mycket snyggt!!!

Såg ett par skor som var riktigt snygga!



Nä nu måste jag ta mig en riktig funderare på hur jag ska göra.. vill inte slänga ut pengarna på ännu en klänning, då måste jag ju sälja den andra..*suck*

Nä nu måste jag höra nån bra låt för att pigga upp mig!!
Kör in låten som inte kom med förra gången!

Tommy Sands - Worryin Kind

---------------------------------------------------------------------------------

Idag kommer mor och hennes karl på besök, har städat och plockat lite här hemma, men det var faktiskt rätt ok innan med, men man vill ju alltid ha det lite extra fint när man får besök. Tyvärr ser rabatter *fult ord* ut, men hon får säga vad hon vill, jag har inte haft tid å ork att stå på knä å slita upp tistlar...

Ska nog åka ut på fästningen imorgon och visa upp våran vigselplats! Hoppas de tycker vi valt rätt!

Nä nu måste jag få i mig maaaat!

so long for now!

onsdag 13 augusti 2008

Worryin' kind

Stressad

Ja jag känner nån typ av stress, lite har strulat när det gäller bröllopet, dubbelbokningar och annat skit, men allt har löst sig men jag känner nåt som gnager i magen endå... Vikten har lagt sig lite, jag kan ju pendla 5 kg på en vecka, och ner igen, och det är just det som händer.. tänkte ringa läkaren idag, men nej, jag tror jag väntar och ser hur det utvecklar sig..

Har ändrat mig om klänningen också.. tänk om vikten fånar sig såhär, då kommer inte jag känna mig fin i den, bara fet. Måste hitta nåt annat, men vad vet jag inte..*GAAH*
Vill nog ha en halterneckmodell, så det ska jag leta..färg vet jag inte, men absolut inte blå, det gillar jag inte på nåt.

I helgen kommer mor med sambo och hälsar på! De har sin husvagn med sig och ska vara här i ett par dagar! Jättetrevligt! Vi ska ha lite kräftskiva och bjuda in svärföräldrarna också ;-)

-------------------------------------------------------------------------------

Music

Vill bara tipsa om 3 bra låtar!


Andrew sisters - Boogie woogie bugel boy


Reverend Horton Heat - Where in the hell did you go


Robert Johnson & The punchdrunks

-----------------------------------------------------------------------

Nä nu ska jag käka nåt innan magen blir alldeles galen på mig..see ya!



måndag 11 augusti 2008

Bilder!

Tänkte uppdatera!

Ja jag har äntligen fått in bilderna i datorn, från den senaste tiden.. så här kommer 3 bilder från bröllopet;

Brudparet


Tårtan


Jag i en inte allför glad min ;) Jag ser ofta sur ut fast jag är jätteglad, beror mycket på att jag hatar kameran..




------------------------------------------------------------------------------

Wild West

Semester!

Ja nu är man hemkommen från semestern på High Chaparral! Det var trevligt, bodde i husvagnen i 2 nätter. Trevlig camping var det, varken mer eller mindre än vad det brukar vara. Standard med lite halväckliga toaletter, gamla par med jättepyntade husvagnar och nåt fyllegäng på mitten ;) som det brukar vara !

Regnade som attans natten mellan fredag och lördag, trodde vi skulle flyta bort ett tag. Men på lördag vart det rätt ok, regnande lite emellanåt, men solen var också framme bitvis, tillräckligt för att man inte skulle bli ledsen på regnet iaf.



Nu i veckan ska det ska det jobbas lite, och ska försöka göra lite ärenden.. och ta tag i vikten... den har skenat 5 kg nu på 5 veckor, 3 den senaste veckan.. är rädd att det beror på alla mediciner jag äter, men ska testa att göra en hårdkörning nu, så får vi se. Jag har alltid haft väldigt låg förbränning, det räcker med att äta glass en gång en vecka så är det ett kg..

---------------------------------------------------------------------------

Music

Ja nu när man varit på westernpark, så har det blivit en hel del Johonny Cash, så det får bli en låt med honom.. Jag gillar en hel del av det senare han gjorde.. det får bli en höjdare, som flera spelat in, men Cash is king ;)



----------------------------------------------------------------------------

Nu närmast är det väl planerat att åka till Uddevalla 23aug iaf, ska förhoppningsvis hitta en chaufför och få kalasa lite, vore trevligt.

Har sökt en massa jobb igen som vanligt, nu hoppas jag på nåt utav dem... är så trött på att vara hemma. Det är fasiken helt omöjligt att få nåt annat jobb än det jag gör, hur ska man nånsin få erfarenhet av nåt annat om man aldrig får chansen..? Ekorrhjul...


Nä nu måste jag ta tag i allt jag ska göra idag!

Ha det!!



onsdag 6 augusti 2008

Wedding

Bröllopsyra!

I helgen var vi på bröllop, och det var väldigt trevligt!! Så underbart att se vänner som man vet verkligen älskar varandra, gifta sig och lova evig kärlek. Man blev lite rörd i kyrkan, och det beror mycket på att jag tänkte mycket på våran dag, och hur det kommer att kännas!

Hennes klänning var underbart vacker, uppsydd efter ett 50tals mönster i vitt och med röda sömmar. Håret var i en Dita von Teese inspirerad uppsättning, vackert som synden ;)

Jag knäppte över 300 bilder(!), och glömde såklart kamerakabeln hos mor, så den ligger 50 mil bort, men jag får den nästa vecka, så jag kanske lägger ut en bild när jag har möjlighet!

Vi var även hos mamma ett par dagar och fick träffa moster och hennes karl, det var trevligt, för det var ett tag sen. De skålade lite bubbel med oss och firade vår förlovning, det var mycket rart!

-------------------------------------------------------------------------

Clothing

Jag gjorde ett fynd på Lindex i helgen också! En prickig söt skjorta för 74:50 =P
Sen trodde jag att jag gjorde tt fynd på tradera, en kjol jag trodde var grå, men som visade sig vara beige, och för liten, så det får jag sälja vidare igen...

-------------------------------------------------------------------------------

Music

I helgen så hade de ju liveband, John Lindberg Trio, der var bra, men jag har ju sett dem så många gånger att jag knappt kan räkna till det, då de kommer från mina hemtrakter, men de gör det bra, ett bra partyband helt enkelt! Gör lite nyare låtar i rockabillytappning, det är skoj.
Ett litet smakprov;



----------------------------------------------------------------------------

Eating

Ja vad kan jag tipsa om idag då..hm jo jag kan ju tipsa om nåt gott man kan göra som inte är så himla onyttigt..

Skala äpplen och kärna ur. Fyll hålet med hackade nötter blandat med honung.
Låt stå i ca 20 min i ugnen i ca 175 grader.

--------------------------------------------------------------------------------